CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 May 2013

Mini Pack Cake

Assalamualaikum semua.....
Happy Labour Day utk semua.....Kali ni aku nak update ttg produk baru...baru ke?? Bukan produk baru tapi saiz baru...Kdg2 nak beli sebijik mungkin ada yg rasa terlalu mahal atau mungkin x boleh habis. Kalau mini pek mcm ni, rega pun ok (affordable price) dan insyallah boleh habis...sbb kecik je... jom kita tengok apa yg ada....

 Snow Cheese Cake - RM6

 Yg disebelah tu....Carrot Walnut Cheese Cake - RM7
Selain daripada SCC dan CWCC terdapat juga Red Velvet (RM7) dan juga Toffee Caramel Cheese Cake. (RM8) Kepada yg teringin nak rasa bolehlah tempah ye....no fon 0194882810

1 comments:

Decicipi Delight said...

berapa berat carrot walnut dan rv tu ye